Rallycrossen i Höljes Bibliofil

Skriv utE-post
Rallycrossen i Höljes, Bibliofil
Beskrivning

 Boken beskriver hela den fantastiska framgångssagan, Som 2014 lockade 34 000 åskådare till en by med 147 invånare. Motorintresset i trakten är stort och klubben bildades den 22 november 1975. Banbygget startade dagen efter. Två månader senare hade entusiasterna kommit så långt att första tävlingen kunde genomföras och en ung Per Eklund vann. Sedan har det rullat på och första helgen i juli var det dags igen. Den här gången med VM-status.

 

  • Bibliofilupplaga
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 288
  • Utg.år: 2014
  • Författare: Annemo Friberg
  • Antal numrerade exemplar: 1-299
  • Signaturer: Per Eklund, Sverre Isachsen, Kenneth Hansen, Annette Hansen, Timmy Hansen, Kevin Hansen, Stig-olov Walfridsson, Per-Inge Walfridsson, Lars-Erik Walfridsson, Sven-Erik Adolfsson, Morgan Östlund, Leif Halvarsson, Martin Schanche, Andreas Bakkerud, Olle Arnesson, Per Engseth
 

 

 

vitplatt

vitplatt

 

 

 

 

shopping cart

 x 

Kundvagnen är tom

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss...
Kontakta oss gärna om du har några funderingar!

 

 

 

Årets Bilsport
är ett välkänt namn inom motorsportskretsar, vår årskrönika har summerat samt redovisat Svensk bilsport ända sedan 1968 och har utkommit varje år sedan dess. Vi har sedan lång tid tillbaka ett samarbetsavtal med Svenska Bilsportförbundet. Under årens lopp har vi även givit ut böcker om såväl svenska som internationella motorsportstjärnor. 

 

I vår företagskonstellation idag ingår förutom Årets Bilsport även Idrottsbolaget i Europa AB och SportArt. Vi har mångårig erfarenhet av branschen och i vår blandning av yngre och äldre medarbetare får vi en fin mix som bevarar gammal kunskap/tradition och förnyar med ungdomlig framåtanda.

wbikon

#gruemenu.grue