Kenneth Hansen Fjorton

Skriv utE-post
Kenneth Hansen Fjorton

Pris 495,00 kr
Rabatt
Beskrivning

Kenneth Hansen är den mest framgångsrika rallycrossföraren genom alla tider med sina 14 EM-titlar. Dessutom har han krönt sin karriär med många utmärkelser som teamägare, däribland VM-guld i både teammästerskapet och förarmästerskapet i FIA World Rallycross Championship.

 

Hans enastående karriär tog sin början hemma i Götene, där han byggde sina egna racerbilar ihop med sina kompisar, och förde honom vidare mot den absoluta rallycrosseliten. Under den här resan har han också i hög grad bidragit till sportens utveckling, och hans starka engagemang har varit en inspiration för många.

 

Boken dokumenterar Hansens liv med fokus på hans närmare fyra decennier långa rallycrosskarriär. Vi får inblick i både hans förarkarriär och privatliv av dem som känner honom bäst - familj och vänner, stallkompisar och rivaler, promotorer och chefer på bilfabriker, bland annat Sébastien Loeb, Petter Solberg, Per Eklund, Mattias Ekström och Jean Todt.

 

 

  • Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 391
  • Utg.år: 2020
  • Författare: Hal ridge
  • Översättning: Niklas Johnsson
  • Vikt: 1616 g
  • ISBN: 9789198379075
 

 

 

 

 

 

 

vitplatt

vitplatt

 

 

 

 

shopping cart

 x 

Kundvagnen är tom

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss...
Kontakta oss gärna om du har några funderingar!

 

 

 

Årets Bilsport
är ett välkänt namn inom motorsportskretsar, vår årskrönika har summerat samt redovisat Svensk bilsport ända sedan 1968 och har utkommit varje år sedan dess. Vi har sedan lång tid tillbaka ett samarbetsavtal med Svenska Bilsportförbundet. Under årens lopp har vi även givit ut böcker om såväl svenska som internationella motorsportstjärnor. 

 

I vår företagskonstellation idag ingår förutom Årets Bilsport även Idrottsbolaget i Europa AB och SportArt. Vi har mångårig erfarenhet av branschen och i vår blandning av yngre och äldre medarbetare får vi en fin mix som bevarar gammal kunskap/tradition och förnyar med ungdomlig framåtanda.

wbikon

#gruemenu.grue