wbikon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annemo Friberg

annemo6
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Både till höger och vänster i en rallybil. Eller för den delen bak på en roadracingcykel. Jag har fått uppleva fart och spänning lite varstans.

Ända sedan barnsben, då jag fick följa med pappa ut på rally, har motorsport legat mig varmt om hjärtat. I unga år var jag tävlingsledare för Arostrofén och sekreterare i SMK Västerås. Långt senare chefredaktör på Idrottsbladet/IB Motorsport.
Visst var det helt fantastiskt att få åka med Mikko Hirvonen inför Rally Sweden, och Sebastian Eriksson då han gjorde succé i Höljes. Lika roligt är det att träffa och skriva om besiktare eller unga talanger vars stora mål är att fullfölja. Alla är lika viktiga! Och har en historia att berätta. Den vill jag gärna skriva.

Mycket av min tid handlar om att skriva böcker, men det blir åtskilliga artiklar också i de mest varierande ämnen utanför bilsportens värld. Bilder. En del uppdrag som föreläsare, speaker och utbildare. En trivsam blandning.


CV
Nationell presschef för rally-SM 2014 och 2016.
Artiklar rallycross-SM 2015 och 2016.
Artiklar crosscart-SM 2016
Medlem i juridiska kommittén, Svensk Bilsport
Chefredaktör, Årets Bilsport
PR och kommunikation, anställd på Svensk Bilsport
Chefredaktör, Idrottsbladet/IB Motorsport
Chefredaktör, Bärgslagsbladet/Arboga Tidning

vitplatt

 

 

 

 

shopping cart

 x 

Kundvagnen är tom

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss...
Kontakta oss gärna om du har några funderingar!

 

 

 

Årets Bilsport
är ett välkänt namn inom motorsportskretsar, vår årskrönika har summerat samt redovisat Svensk bilsport ända sedan 1968 och har utkommit varje år sedan dess. Vi har sedan lång tid tillbaka ett samarbetsavtal med Svenska Bilsportförbundet. Under årens lopp har vi även givit ut böcker om såväl svenska som internationella motorsportstjärnor. 

 

I vår företagskonstellation idag ingår förutom Årets Bilsport även Idrottsbolaget i Europa AB och SportArt. Vi har mångårig erfarenhet av branschen och i vår blandning av yngre och äldre medarbetare får vi en fin mix som bevarar gammal kunskap/tradition och förnyar med ungdomlig framåtanda.

wbikon

#gruemenu.grue